N° Référence: CN415
Présentation société Voir les autres offres
   
 

Austin Bright - Wiskundige .NET Dev. voor 3D Visualisatie Applicatie

Réf.: CN415

Zoek je een functie waar je als softwareontwikkelaar aan de zijde werkt van Embedded ontwikkelaars en zo ook de realisatie van het eindproduct ervaart? Dan is dit bedrijf gespecialiseerd in de tandheelkundige sector en tracht met hun innovatieve producten oplossingen te bieden op verschillende vlakken in de sector.

 

Men werkt hier aan eigen producten en er is een specifiek team dat zich bezighoudt met alles rond onderzoek ter digitalisering van de medische sector. De core business van het bedrijf is dus effectief verdeeld tussen de softwareontwikkeling en deze sector.

 

 

Jouw verantwoordelijkheden

 

Je zal hier werken op webapplicaties waarbij de focus op het backend gedeelte zal liggen. Omdat jullie met verschillende teams aan de applicaties werken, zal je moeten kunnen werken op de verschillende delen van de applicatieontwikkeling. Gaande van de technische analyse en ontwerp tot de effectieve testing en ontwikkeling ervan.

 

 

Jouw profiel

  • Je hebt kennis of ervaring met 3D visualisatie ontwikkeling. Dit is belangrijk omdat de applicaties hiervan gebruik maken.
  • Als ontwikkelaar wil je uitgedaagd worden en zoek je een onderneming waar aan een serieus tempo gewerkt wordt. Je bent sterk analytisch ingesteld en gaat steeds probleemoplossend te werk.
  • Als curieus ontwikkelaar stopt jouw interesse niet bij het .NET framework, maar experimenteer je ook graag met andere software/Embedded technologieën.

 

Ons aanbod

  • Een aantrekkelijk brutoloon met auteursrechten dat verder wordt aangevuld met een groepsverzekering, hospitalisatieverzekering, bonus, onkostenvergoeding, maaltijdcheques en GSM-abonnement.
  • Werken voor een grensverleggend bedrijf met hoge technische verwachtingen, maar binnen een informele sfeer.
  • Je geniet hier van de nodige afwisseling in jouw functie en komt in aanraking met uiteenlopende technologieën/ personen zoals analisten, product owners, Hardware ontwikkelaars.
  • Men heeft hier ook oog voor het welzijn van haar werknemers en hanteert naast flexibele werkuren ook de mogelijkheid tot thuiswerken.

 

Heb je interesse in deze vacature?

 

Aarzel dan zeker niet met je CV te contacteren via onderstaande knop.

 

We zorgen steeds voor een confidentiële behandeling van je kandidatuur.

Description société

Austin Bright Technologies is een werving & selectie kantoor voor de IT-sector met een gespecialiseerde expertise richting software development. We bieden een persoonlijke en confidentiële dienstverlening met op maat gemaakte begeleiding naar je volgende professionele uitdaging. Je kan bij ons terecht voor vaste betrekkingen alsook voor freelance opdrachten.

In al onze contacten streven wij ernaar om succesvolle, lange termijn en wederzijds voordelige relaties te creëren.

Zoek je een partner die niet enkel naar je luistert maar die zich toewijdt om je bij te staan in het realiseren van jouw professionele ambities? Neem dan zeker contact op met onze consultants! Zij zitten graag eens met jou rond de tafel.

Lire la suite
Offres d'emploi similaires
Offres similaires basées sur les critères : Developer / Analyst Programmer Microsoft SQL Server JavaScript C# SQL .NET