N° Référence: CRP40832 KST
Présentation société Voir les autres offres
   
 

Brunel - Project Manager (Infrastructure)

Réf.: CRP40832 KST

Context

 

Jij bent de alfa van de groep en weet perfect een team aan te sturen. Stilzitten is een van je aller slechtste eigenschappen, je hebt altijd wel iets om handen nodig. Wanneer anderen een probleem ontdekken, ben jij al bezig met de oplossing.

 

Deze mindset maakt jou tot de ideale Projectmanager IT Infra.

 

 

Taken

  • Als Projectmanager IT, zoals de titel het zelf zegt, zorg jij voor het plannen en coördineren van projecten.
  • Je ultieme doel is het behalen van de vooropgestelde doelen dit met oog op de vooropgestelde kwaliteit, prestaties, kostprijs en termijn.
  • Wanneer er toch is afgeweken van de vastgestelde specificaties draag jij de verantwoordelijkheid van de commerciële afhandeling.

 

Vereisten

  • Projectmanager, een hele eer, maar ook een hele verantwoordelijkheid.
  • Vanwege de veelzijdigheid van de functie ben je op meerdere vlakken thuis.
  • Je bent doorheen je carrière nauw betrokken geweest bij de IT-afdeling (of misschien ben je wel een echte IT 'er) en je bent hierdoor in staat om de mogelijkheden en onmogelijkheden in te schatten van IT-projecten.
  • Je kan inzichten op een eenvoudige en heldere manier overbrengen naar andere.
  • Daarnaast ben je als ervaren 'leader of the pack', degene naar wie er wordt opgekeken.
  • Je bent van nature dan ook pragmatisch én uiterst charismatisch (in het Nederlands, Frans en/of Engels).

 

Aanbod

 

Je hoeft je elke dag ook niet voor niets in te zetten. Bij Brunel zorgen we ervoor dat je je goed voelt in je job, maar ook op persoonlijk vlak. Zo zorgen wij, naast een marktconform salaris, ook voor leuke extra's zoals hospitalisatie-en groepsverzekering, maaltijd- en ecocheques, premie PC200, leuke groepsevenementen, flexibele werktijden, smartphone met abonnement, ...

Ben jij de Project Manager die we zoeken?

Description société

Brunel bemiddelt specialisten voor uiteenlopende korte en langere opdrachten, specialistische en multidisciplinaire projecten door middel van projectsourcing in de business lines Engineering, ICT en Life Sciences.

Brunel België bedient de Belgische markt vanuit 3 kantoren: het hoofdkantoor Mechelen en satelliet kantoren Gent en Genk. Brunel vertrekt vanuit de specifieke wensen en noden van haar klanten en biedt oplossingen op maat in diverse disciplines. De organisatie in België wordt vertegenwoordigd door ruim 300 consultants op locatie, die ondersteund worden door een team van ruim 40 stafmedewerkers.

De IT-afdelingen van bedrijven en overheden zijn voortdurend in beweging, wat vraagt om flexibiliteit van mensen die volledig up-to-date zijn binnen hun kennisgebied. Haar IT-specialisten staan voor resultaatgerichte oplossingen, betrokkenheid en toekomstvisie. Brunel biedt daarnaast brede C-dienstverlening in de vorm van Training & Advies en Projectrealisatie. Zowel op strategisch, organisatorisch als op uitvoerend niveau. Brunel richt zich daarbij op de IT-organisatie, infrastructuren en applicatieontwikkeling. De dienstverlening strekt zich uit van advies en auditing tot implementatie en beheer.

Lire la suite
Offres d'emploi similaires
Offres similaires basées sur les critères : Project Manager / Coordinator Team Leader