Présentation société Voir les autres offres
   
 

Centric - IT Support Medewerker

Centric - IT Support Medewerker

Ben jij een redder in nood?

 

Voor deze job als IT Support medewerker ben je in dienst bij Centric, maar word je volledig tewerkgesteld bij onze opdrachtgever. Je versterkt hun team bij het beantwoorden van technische vragen binnen het bedrijf.

  • Kennis van Windows X, MS Office 2007, 2016 en O365/SharePoint, basiskennis van Hardware (interne/externe componenten).
  • Goede basiskennis van netwerken (DNS, DHCP, TCP/IP...) Pluspunt is Active Directory, Windows Server, SQL, Virtualisatie Citrix, Cloud,...
  • Je kunt zelfstandig problemen oplossen aan de hand van procedures en werkinstructies. Je bent stressbestendig en kan in een team werken en alleen.
  • Je bent sociaal en communicatief vaardig. Je bent empatisch, service- en oplossingsgericht.
  • Je spreekt Nederlands of Frans met een goede kennis van de andere taal. Engels is een plus.
 
 
 
 
 
 Centric Belgium is een belangrijke speler in de Belgische IT-markt met 400 medewerkers. Onze hoofdvestiging is in Oostkamp (Brugge), met nog een site in Zaventem (Brussel). Centric Belgium bedient zo'n 1000 klanten in België, van KMO's tot multinationals.

De drie belangrijke competenties van Centric Belgium zijn: IT Solutions; het bouwen van standaard software voor markten als bouw, retail en supply chain; Systems&Services, het beheer en de optimalisatie van systemen en infrastructuren voor grote en middelgrote bedrijven; IT Professionals, het leveren van high-level IT consultants.
   

Offres d'emploi similaires
Offres similaires basées sur les critères : Helpdesk / Support Field / Maintenance Engineer Microsoft Office / O365 Windows