N° Référence: 27441-34BB
Présentation société Voir les autres offres
   
 

Colruyt Group - Java Application Support Engineer

Réf.: 27441-34BB

Functie

 

Als software engineer ondersteun en optimaliseer je de dagelijkse IT-processen bij winkelformules zoals OKay, CRU, Bio-Planet enz. Samen met je collega-Java developers ontwikkel je ook nieuwe applicaties. Een boeiende job voor een gedreven Java-expert!  

Als software engineer ga je aan de slag binnen het service center Supply Chain Food van Colruyt Group. Samen met je collega's blaas je er bestaande en nieuwe Java-technologieën (nieuw) leven in. Verwacht je aan boeiende projecten en een fijne samenwerking met verschillende profielen zoals business of solution analisten,  application managers en collega-developers.  

 

Op basis van een rotatiesysteem sta je in voor support, optimalisatie en ontwikkeling van Java-applicaties

 • Je verzorgt de dagelijkse operationele ondersteuning op alle bestaande Java-toepassingen: je zorgt ervoor dat de applicaties up & running zijn en blijven.
 • Je werkt samen met de application managers om bestaande problemen op te lossen en/of potentiële problemen op bestaande applicaties proactief weg te werken, zodat de omgeving waarbinnen je werkt stabiel blijft.
 • Je wordt regelmatig betrokken bij grote projecten zoals de ontwikkeling nieuwe applicaties binnen Java (front & back end applicaties).
 • Reken op fijne collega's en een stimulerende werkomgeving met de nieuwste technologieën!

 

 

 

Profiel

 • Kennis en ervaring - Heb je een bachelor of master binnen IT afgerond en heb je reeds ervaring met o.a. WebServices, SOAP, REST, EJB, JPA en JSF  of heb je interesse om deze toepassingen te leren kennen? Dan ben jij de geknipte kandidaat. Een eerste ervaring als Java developer is ideaal, maar ook als gemotiveerde starter ben je welkom!
 • Analytisch en oplossingsgericht - Je ziet meteen de kern van een probleem en kan snel een gerichte oplossing formuleren.
 • Communicatief en klantgericht - Je werkt vlot samen met verschillende persoonlijkheden en profielen. Je stelt de belangen van de eindgebruiker voorop, en communiceert je standpunt of oplossing helder en constructief met alle betrokken partijen.
 • Talenkennis - Je spreekt en schrijft vlot Nederlands en Engels zodat je vlot met iedereen kan samenwerken. Kennis van Frans is mooi meegenomen.

 

Wij bieden

 • Stimulerende werkomgeving - Je krijgt de kans om de nieuwste Java-technologieën op de kaart te zetten binnen een beursgenoteerde firma en je werkt samen met enthousiaste collega's. 
 • Permanent bijleren en doorgroeimogelijkheden - Dankzij een brede waaier aan interne en externe opleidingen kan je je vaardigheden verder aanscherpen.
 • Aantrekkelijk loonpakket - Boven op een aantrekkelijk loon krijg je extralegale voordelen zoals maaltijdcheques en winstdeelname.

Description société

Ben je gebeten door IT? Dan ben je bij Colruyt Group, een beursgenoteerde familie van bedrijven en grootste IT-bedrijf van België, aan het juiste adres. Je staat aan de wieg van nieuwe digitale ontwikkelingen en ontwikkelt ook optimaal je talenten dankzij de stimulerende werkomgeving en een uitgebreid opleidingsaanbod. Variatie, verantwoordelijkheid en ruimte voor initiatief? Gegarandeerd!

Lire la suite
Offres d'emploi similaires
Offres similaires basées sur les critères : Helpdesk / Support JavaScript Java / J2EE