N° Référence: 26543-34BB
Présentation société Voir les autres offres
   
 

Colruyt Group - Lead Software Engineer Mainframe Supply Chain

Réf.: 26543-34BB

Functie

 

Het Supply Chain Food Platform zorgt er elke dag opnieuw voor dat meer dan 600 winkels binnen Colruyt Group correct en tijdig bevoorraad worden. Als lead software engineer neem je het voortouw bij optimalisatie- en innovatieprojecten. Een uitdagende job voor een ervaren developer met lead-skills.

 

Het Supply Chain Food Platform van Colruyt Group speelt een cruciale rol in de bevoorrading van meer dan 600 winkels. Als lead software engineer ben je betrokken bij optimalisatie- en innovatieprojecten voor het logistiek gedeelte van het platform en ondersteun je je collega-software engineers.

 

Eerst krijg je een grondige opleiding zodat je het Mainframeplatform en de processen en systemen van onze Supply Chain beter leert kennen. Nadien werk je samen met een team van collega-experten (projectmanager, architecten, analysten en software engineers) aan optimalisatie- en innovatieprojecten van de logistieke flow binnen het platform.

 

 

Wat doe je concreet

 

Als lead software engineer ben je end-to-end verantwoordelijk voor de oplevering van het Mainframe-gedeelte in projecten.

 • Je programmeert op Mainframe.
 • Je verdeelt het werk onder de Mainframe software engineers en volgt de voortgang van de werkpakketten op.
 • Je motiveert en coacht je collega's, zowel op vlak van methodologie als op vlak van technologie.
 • Je hebt oog voor kwaliteit, timing en budget.
 • De eerste maanden ligt je focus op programmeren in Mainframe. Maar je krijgt al snel de kans om door te groeien naar een lead-rol binnen het team. Als lead software engineer buig je je over het high-level technisch design van een oplossing, en word je mee verantwoordelijk voor de kwaliteit van de oplossing.

 

Profiel

 • Kennis en ervaring - Je hebt een ruime ervaring als developer. Je hebt ook ervaring in een lead-rol en/of neemt in projecten spontaan een voortrekkersrol op. Je hebt kennis van Mainframe of bent bereid je hierin te verdiepen.
 • Leergierig - Je dorst naar kennis is nooit gelest. Je wil graag een expert worden in Mainframe en groeien in jouw lead-skills.
 • Teamspeler - Je staat steeds klaar om je collega's te ondersteunen, net zoals jij ook steeds kan rekenen op hun ondersteuning en advies. Samen zorgen jullie voor de tijdige en kwalitatieve oplevering van projecten.
 • Resultaatgerichtheid - Colruyt Group is constant in beweging. Je gaat goed om met veranderende omstandigheden en vindt het een uitdaging om altijd de geschikte oplossing te vinden.
 • Analytisch - Je analyseert alle vragen die je krijgt, zoals beschreven door een functioneel analist. Je durft out-of-the-box te denken om tot de optimale oplossing te komen.
 • Talenkennis - Je hebt een goede kennis van het Nederlands en het Engels. Kennis van het Frans is een plus. Zo kan je vlot met iedereen samenwerken.

 

Wij bieden

 • Variatie - Je krijgt een boeiende, afwisselende job waarin je in team werkt aan uitdagende projecten.
 • Impact - Je draagt actief bij aan een vlottere supply chain. Dat komt finaal ook de klant ten goede.
 • Opleiding en ontwikkeling - Je krijgt een opleiding in Mainframe en een intense inkijk in de complexe en intrigerende Supply Chain van Colruyt Group. Daarnaast kan je ook rekenen op andere professionele en persoonlijke opleidingen.
 • Aantrekkelijk loonpakket - Boven op een aantrekkelijk loon krijg je extralegale voordelen zoals maaltijdcheques en winstdeelname.

Description société

Ben je gebeten door IT? Dan ben je bij Colruyt Group, een beursgenoteerde familie van bedrijven en grootste IT-bedrijf van België, aan het juiste adres. Je staat aan de wieg van nieuwe digitale ontwikkelingen en ontwikkelt ook optimaal je talenten dankzij de stimulerende werkomgeving en een uitgebreid opleidingsaanbod. Variatie, verantwoordelijkheid en ruimte voor initiatief? Gegarandeerd!

Lire la suite
Offres d'emploi similaires
Offres similaires basées sur les critères : Software Administrator Developer / Analyst Programmer Mainframe