N° Référence: 2379
Présentation société Voir les autres offres
   
 

Compusearch - Software Engineer C++

Réf.: 2379

Compusearch vindt de perfecte job voor u.

Compusearch is een gespecialiseerd executive en direct search kantoor met meer dan 24 jaar ervaring in alle segmenten van de ICT arbeidsmarkt. We hebben kantoren in Zaventem, Hasselt, Zonhoven en Luxemburg.

Ons doel is het voorstellen van uitmuntende kandidaten aan uitmuntende werkgevers en uitstekende jobs aan uitstekende werkzoekers. Dit zowel voor vaste betrekkingen als voor tijdelijke opdrachten.

Compusearch is actief in 5 ICT gerelateerde arbeidsmarkten:

 • ICT applications & development
 • ICT systems, networks & infrastructure
 • ICT project management & executive
 • ICT sales & marketing
 • ICT recruitment & human resources

Omdat we enkel in deze niches opereren, hebben we een unieke expertise kunnen opbouwen in deze gebieden. We hebben een uitstekende kennis en begrip van deze arbeidsmarkten.

We zijn actief sinds 1996 en werken voor gerenommeerde grote bedrijven en Fortune 500 companies.

Dus als u een nieuwe wending wil geven aan uw carrière is Compusearch het best geplaatst om de juiste positie voor u te vinden.

Onze consultants zijn psychologen of ICT/Sales/HR professionals en experten in het domein waarin ze rekruteren. Ze hebben meer dan 5 jaar ervaring in ICT/Sales/HR rekrutering. Ze zijn verantwoordelijk voor het hele proces van A tot Z. Dus van het initiële contact met de klant, de functieanalyse, het opstellen van de functieomschrijving en het search proces om de ideale kandidaat te vinden. Dit garandeert u een job die op alle niveaus bij u past, technisch, bedrijfscultuur, persoonlijkheid... Deze consultants doen ook de follow up, eens u gestart bent in uw nieuwe baan bij onze klanten.

Software Engineer C++

Werkgever

 

Onze klant is een internationaal bedrijf met Belgische roots dat niche software maakt.

 

 

Functieomschrijving

 • Als Software Engineer maak je deel uit van een multifunctioneel ontwikkelteam en werk je samen met andere ingenieurs in een Agile setting om de software van onze klant verder te ontwikkelen. Je hebt een grote interesse in beveiliging, privacy, schaalbaarheid en prestaties, geeft veel aandacht aan klantbeleving en let op details.
 • Je komt terecht is een team van 20 collega's dat onderverdeeld is in 4 Scrum teams. Samen, sprint na sprint, lever je bedrijfskritische infrastructuur en zorg je voor het hoogste kwaliteitsniveau.
 • Je werkt intern in het kantoor in de regio Genk. Flexibele uren en thuiswerk zijn standaad.

 

Vereiste ervaring

 • Je hebt een bachelor of master in IT of gelijkwaardig door ervaring.
 • Je hebt minimaal 3 jaar werkervaring met C++
 • Als goede teamspeler kan je vlot samenwerken met multifunctionele engineeringteams. 
 • Je spreekt vlot Engels. Nederlands is de voertaal maar ze gebruiken ook veel Engels dus deze positie staat ook open voor kandidaten die enkel Engels spreken. 
 • Je hebt ervaring met Agile en Scrum.
 • Je hebt ervaring met softwarearchitectuur (database, WebServices, ...) 
 • Je hebt affiniteit met versiebeheersystemen zoals GIT of TFS en wat kennis van SaaS-omgeving en / of Cloud Services is een pluspunt

 

Aanbod

 

Je komt terecht in een zeer modern kantoor met alle faciliteiten zoals restaurant, fitness, kinderopvang,... Naast deze zeer verrijkende omgeving krijg je een competitief salaris, een firmawagen, onkostenvergoeding, maaltijdcheques, groepsverzekering, hospitalisatieverzekering en tal van andere voordelen. Je werkt in een groot team met toffe collega's en maakt gebruik van de nieuwste technologieën. Je hebt 20 + 12 vakantiedagen, mag af en toe van thuis werken en hebt flexibele werkuren.

APPLY
Offres d'emploi similaires
Offres similaires basées sur les critères : Developer / Analyst Programmer C / C++