Présentation société Voir les autres offres
   
 

Eswelt - SAP Abap Software Engineer

Wie snel op zoek is naar een nieuwe uitdaging in SAP Abap hebben we een interessante opportuniteit bij een vaste partner van ons in Consultancy. Je behoort tot het Application Management Services team. Je werkt nauw samen met ervaren collega's en helpt klanten verder in hun totaaloplossing. Je zal vanaf het eerste moment meewerken aan nieuwe ontwikkelingen en het onderhoud er van. Een veelheid van de projecten betreft transformaties naar een S4H landschap.

 

Jullie team zorgt ervoor dat bepaalde bedrijven hun IT landschap kunnen omvormen en dat het implementatieteam van onze partner hun werk goed kan uitvoeren. Door jouw technische kennis help je bedrijven van oude technologie naar nieuwe gaan, op de meeste efficiënte en financieel de meest interessante manier. Na de implementatie zorgt jullie team voor het verdere goede verloop.

 

Doordat dit totaalprojecten zijn, zal je ook op lange en grote projecten kunnen werken en dit zeer lokaal in België. Ben je geïnteresseerd om naar het buitenland te gaan? Dan zijn er talloze mogelijkheden.

 

 

Welke technische skills heb jij?

 • Abap
 • Abap OO
 • OO - Design and realizatie
 • Ervaring in een volledige ontwikkeling lifecycle: Design / Realisatie / Testing - Go-live / post go-live is een grote plus
 • SAP certificaten & HANA kennis zijn ook een extra troef
 • We zoeken 3 tot 5 jaar ervaring in bovenstaande criteria

 

Welke persoonlijke troeven heb jij?

 • Sterke Analytische mindset
 • Je kan autonoom werken en ook samen met andere stakeholders zoals: de business, IT, andere diensten die support bieden...
 • Je wilt jezelf verbeteren en kennis blijven opdoen
 • Je communiceert goed en kan coördineren
 • Je werkt graag op projecten in een consultancy omgeving
 • Je zet de klant centraal en toont een goed luistervermogen
 • Je integreert in de bestaande teams, je stelt je sociaal op
 • Je bent vlot in het Nederlands en Engels

 

Aanbod

 

Hier staat tegenover dat je een vast contract krijgt, opstart is al mogelijk vanaf Juli. Je krijgt een mooi vast loon, aangevuld met vele extra vergoedingen en voordelen. Het verzekeringspakket en de groepsverzekering zijn zeer interessant. Je kan continu trainen en certificaten bijhalen, plus je hebt de mogelijkheid om op S/4HANA projecten te werken. Onze klant kijkt naar een goede work/life balance, na Covid-19 zelfs nog meer als men ervoor al deed. Ze zijn zeer gezond uit deze crisis gekomen en zijn gedurende ook blijven aannemen en onboarden.

 

Stuur snel je CV via onderstaande knop indien je geïnteresseerd bent, als je meer info wenst.

Description société

Eswelt is een sterke bemiddelaar in de niche-wereld van Enterprise Systemen. Als bemiddelaar richt Eswelt zich specifiek op het ter beschikking stellen van ERP en CRM-specialisten en interim managers waardoor wij ons focussen op een duidelijk afgebakende niche-markt. Deze filosofie noemen wij “meer weten, van minder” en dit stelt ons in staat om voor organisaties en specialisten te kunnen fungeren als sparringpartner op niveau.

Eswelt werkt samen met zowel bedrijven als non-profit organisaties die Enterprise Systemen willen implementeren of hun huidige versies wensen te verbeteren. Deze specifieke invalshoek zorgt ervoor dat ERP & CRM specialisten met de hulp van Eswelt op zoek kunnen gaan naar passende nieuwe werkgevers die voldoen aan hun specifieke wensen en behoeften.

Lire la suite
Offres d'emploi similaires
Offres similaires basées sur les critères : Technical Analyst Developer / Analyst Programmer Consultant (Specialist) Abap SAP