Présentation société Voir les autres offres
   
 

Eswelt - SAP SD en MM Functionele Expert

Voor een Belgisch bedrijf zoeken we een SAP Business Analyst. Je zal in team van 40 IT'ers werken, in de rand van Antwerpen en dit in een moderne infrastructuur. Binnen het SAP team zoeken we een analytisch persoon met bij voorkeur SAP ervaring in logistiek. Onze klant investeert in z'n IT infrastructuur en heeft een snel beslissingsmodel. Veranderingen worden hier snel en efficiënt doorgevoerd.

 

 

Wat zal je doen?

 

Binnen je team zijn er collega's die instaan voor de technische kant van de zaken en op support niveau is er een team van 10 man ter ondersteuning. Als SAP Business Analyst biedt je hulp aan de Key Users en kan je trainingen geven. Door functionele processen uit te tekenen ondersteun je de technische collega's en je verzorgt de communicatie tussen de Key Users en de externe consultant. Je maakt een brug tussen de Business en de technische kant.

Je werkt mee aan toekomstige evoluties en integraties, de mogelijke omschakeling naar S4HANA spreekt je juist aan. Je zal rechtstreeks rapporteren aan de IT manager.

 

 

Wat is er nog belangrijk aan je profiel?

  • Je heb kennis van de logistieke modules en hebt ervaring in het gebruik er van (SD, MM..)
  • Dit is niet je eerste ervaring met een project cyclus
  • Problem solving op basis van je sterk analytisch vermogen is je niet vreemd
  • Als er een deadline is, bewaar je je rust door je stressbestendigheid
  • Je wil graag in team werken en bent communicatief vaardig
  • Je bent geïnteresseerd in de integratie met andere systemen, bv Hybris of andere niet-SAP applicaties
  • Je spreekt vlot in het Nederlands en het Engels

 

Wat kan je verwachten?

 

Onze klant biedt een meer dan degelijke verloning, op basis van je SAP ervaring. Hier horen maaltijdcheques bij, diverse verzekeringen, een wagen met tankkaart ... Als je de nodige technische en functionele ervaringen hebt in SAP, gecombineerd met de zin om een team te dragen en projecten tot een goed einde te brengen: dan zijn de mogelijkheden daar om meer verantwoordelijkheden op te nemen. Je kan effectief doorgroeien naar een rol als lead van het SAP team. Onze klant biedt een permanente positie aan, met de mogelijkheid snel op te starten als jij degene bent die we zoeken.

 

 

Klinkt deze opportuniteit interessant of ben je nieuwsgierig of jouw profiel in aanmerking komt voor de vacature?

 

Aarzel dan niet om ons te contacteren en stuur je CV via onderstaande knop.

Description société

Eswelt is een sterke bemiddelaar in de niche-wereld van Enterprise Systemen. Als bemiddelaar richt Eswelt zich specifiek op het ter beschikking stellen van ERP en CRM-specialisten en interim managers waardoor wij ons focussen op een duidelijk afgebakende niche-markt. Deze filosofie noemen wij “meer weten, van minder” en dit stelt ons in staat om voor organisaties en specialisten te kunnen fungeren als sparringpartner op niveau.

Eswelt werkt samen met zowel bedrijven als non-profit organisaties die Enterprise Systemen willen implementeren of hun huidige versies wensen te verbeteren. Deze specifieke invalshoek zorgt ervoor dat ERP & CRM specialisten met de hulp van Eswelt op zoek kunnen gaan naar passende nieuwe werkgevers die voldoen aan hun specifieke wensen en behoeften.

Lire la suite
Offres d'emploi similaires
Offres similaires basées sur les critères : Functional Analyst Consultant (Specialist) SAP SD/MM