N° Référence: 1079014
Présentation société Voir les autres offres
   
 

Hays - ICT Infrastructure & Project Engineer

Réf.: 1079014
HAYS - Recruiting experts in Information Technology
 
Hays - ICT Infrastructure & Project Engineer
Kluisbergen
 


Hays België is een van de marktleiders binnen rekrutering & selectie, voor het rekruteren van gekwalificeerde en getalenteerde professionals op tijdelijke of permanente basis, of via contracting/freelance rekrutering.

Hays België telt meer dan 160 werknemers in 8 kantoren. Dankzij onze nationale spreiding en ons internationaal netwerk kunnen we samenwerken met zowel multinationals als lokale bedrijven. Onze hoofdzetel bevindt zich in Kortrijk, hier vind je onze back-office diensten zoals onze administratie, finance, HR, legal, IT en Marketing.

Hays IT is op zoek naar een gemotiveerde ICT infrastructure & project engineer met een passie voor security voor een sterk productiebedrijf met een familiaal karakter. Ze zetten in op digitalisatie en automatisering.

  • Regio Kluisbergen
  • Allroundfunctie: infrastructuur en security
  • Interesse projecten met focus op marketing en sales

 

Jobomschrijving

 

Samen met jouw collega IT zijn jullie verantwoordelijk voor beheer van de infrastructuur (servers, netwerkmonitoring, ...) en zorg je dat het onderhouds- en monitoringplan garantie geeft om problemen op te sporen en continuïteit te voorzien. Daarnaast lever je support naar alle medewerkers (1st en 2nd line). Jij zal voornamelijk instaan om de infrastructuur te beheren en de beveiliging te garanderen van deze infrastructuur en data (infrastructure & security). Hiervoor doe je ook het nodige onderzoek en sta je in voor het beveiligingsbeleid en de testing. Je krijgt ook de verantwoordelijkheid om business applications projecten te begeleiden met de focus op sales en marketing en je zal meedenken bij de overstap naar de cloud. Alsook implementaties van het ERP pakket is een deel van jouw opdracht. Kortom deze functie biedt veel uitdaging en mogelijkheden binnen het bedrijf.

 

 

Profiel

 

Om in aanmerking te komen beschik je over een bachelordiploma en heb je minimum 5 jaar ervaring. Je heb kennis van courante IT-technologieën zoals Windows, Citrix, office 365, Windowsserver en netwerkmonitoring. Je hebt een passie voor security en volgt hierover de nieuwste trends. Daarnaast ben je gedreven en durf je initiatief nemen. Je zal projecten trekken en hierbij ook collega's motiveren. Tenslotte ben je gemotiveerd, positief ingesteld en zal je samen in tandem werken met jouw collega IT. Ervaring met projecten in e-commerce en marketing is een pluspunt. Je bent daarnaast ook analytisch en strategisch ingesteld en beschikt over een goede kennis van het Nederlands en Engels.

 

 

Aanbod

 

Als ICT infrastructure & project engineer kom je terecht in een organisatie die jou veel uitdaging en variatie zal bieden. Zij bieden een marktconforme verloning aangevuld met maaltijdcheques en andere extralegale voordelen. Ten slotte mag je ook rekenen op 32 dagen verlof en flexibele arbeidsvoorwaarden.

 

 

Ben jij de gepassioneerde ICT infrastructure & project engineer die wij zoeken?

 

Aarzel dan niet om te solliciteren via onderstaande knop.


hays.be
Offres d'emploi similaires