N° Référence: 879
Présentation société Voir les autres offres
   
 

ICT-Talents - On-site Support Engineer

Réf.: 879

Introductie

 

Doe je niets liever dan IT-problemen om te toveren naar IT-oplossingen? Hou je van variatie in je job?

Perfect! Want wij zijn op zoek naar een gedreven Back-up Onsite Support Engineer op verschillende locaties van onze klant: Kallo, Zwijndrecht, Mechelen, Beringen en Zaventem.

 

 

Jobomschrijving

 

Waarin maak je als Back-up On-site Support Engineer het verschil? 

 

Als Back-up On-site Support Engineer ben je verantwoordelijk voor het ondersteunen van eindgebruikers op verschillende sites van ons klant. Je staat in voor het beheer van inkomende incidenten van eindgebruikers, je analyseert deze en lost hierbij zowel Hardware- als software problemen op.

Daarnaast ben je enerzijds verantwoordelijk voor het beheer en onderhoud van software, computersystemen en Hardware. Anderzijds sta je in voor het installeren en onderhouden van Mobile devices en het voorbereiden van shutdowns.

Tot slot garandeer je samen met de projectmanagers een stabiele IT-infrastructuur binnen de verschillende sites en geef je individuele softwaretrainingen aan de eindgebruikers.

 

 

Profiel

 

Wat heb je in huis?

 

Wij zoeken een communicatieve collega die houdt van variatie in jobinhoud en werklocatie. Iemand die sterk genoeg in zijn/haar schoenen staat om eindgebruikers verder te helpen met hun IT vraag!

Bovendien voldoe je aan volgende voorwaarden:

 • Je bent in het bezit van een diploma Informatica, Multimedia of Communicatie of gelijkwaardig door ervaring/certificaten.
 • Je hebt minstens 1 jaar ervaring binnen eerstelijns- of tweedelijns IT ondersteuning.
 • Je neemt een klantgerichte houding aan.
 • Je bent zeer communicatief, zowel mondeling als schriftelijk.
 • Je spreekt vloeiend Nederlands en Engels. Frans is een pluspunt.
 • Je beschikt over een rijbewijs B. 

 

Aanbod

 

Wat kunnen we voor je betekenen?

 

Wij zijn een groeiend en mensgericht HR-bedrijf binnen ICT-consultancy. Als medewerker zal je in een familiale sfeer vertoeven waarbij de focus ligt op jou, als individu met zijn/haar persoonlijke noden en behoeftes.

 

Inzetten op een langdurige samenwerking met onze medewerkers en klanten dragen we hoog in het vaandel. Om dit te kunnen bewerkstelligen houden we reeds 12 jaar stellig vast aan onze 3 kernwaarden: openheid, eerlijkheid en wederzijds respect. Deze waarden leiden tot een open communicatie en persoonlijke aanpak in zowel onze samenwerkingen met onze medewerkers als onze klanten.

 

Naast onze familiale bedrijfscultuur bieden we jou volgend uitgebreid loonpakket aan:

 • Een aantrekkelijk bruto maandloon
 • Maaltijdcheques
 • Een maandelijkse netto vergoeding
 • Bedrijfswagen + tankkaart
 • GSM abonnement
 • Hospitalisatieverzekering
 • De mogelijkheid tot persoonlijke ontplooiing

Dus, in het kort...

 

De mogelijkheid om jezelf te blijven ontwikkelen a.d.h.v. certificaten en persoonlijke begeleiding, een informele bedrijfscultuur met ruimte voor eigen initiatief, een hecht team én de kans om een glimlach te toveren op het gezicht van eindgebruikers. Zo ziet je job als Back-up On-site Support Engineer bij ons eruit!

Description société

Wij realiseren mee jouw ICT projecten

ICT Talents is een ICT Consultancy organisatie dat uitsluitend flexibele en kwalitatieve diensten levert op vlak van support -en system engineering aan andere ICT consultingbedrijven of ICT afdelingen. Meer dan 90 consultants maken elke dag mee het verschil bij onze klanten. Als klant kan je rekenen op onze gemotiveerde IT consultants om samen je bedrijfsdoelen te behalen.

Lire la suite
Offres d'emploi similaires
Offres similaires basées sur les critères : Helpdesk / Support Field / Maintenance Engineer Operator