Présentation société Voir les autres offres
   
 

IT-Planet - UI Designer

IT-PLANET - UI Designer


Beschrijving bedrijf

IT-Planet is een gespecialiseerd informatica projectsourcing bedrijf gelegen in Gent. We zijn actief bij diverse grote klanten over heel Vlaanderen en Brussel in volgende ICT-domeinen: Application Development, Infrastructure Service & Software Testing. Om ons team van 190 medewerkers te versterken zijn we momenteel op zoek naar: UI Designer


Functieomschrijving

 

De job zal bestaan uit UI/UX-ontwerp en (bedrijfs)analyse. Vereiste vaardigheden zijn onderzoek, ontwerp, overtuigingskracht, presentatie, het voorbereiden van gebruikersverhalen voor dev team. We zijn op zoek naar een enthousiast, generiek profiel dat onze gebruikers boven alles stelt. De kandidaat maakt deel uit van een 10-14p team dat verantwoordelijkheid neemt voor een aantal interne applicaties. Daag het bedrijf uit wanneer/waar nodig en ga voor maximale waarde.

 

 

Jouw profiel

 

Probeer je BaaS niet te behagen. Probeer te doen wat de collega leuk vindt om op zijn/haar best te zijn

  • We zijn makers: we nemen verantwoordelijkheid en zijn trots op wat we doen en zijn altijd op zoek naar mogelijkheden om onszelf/onze processen/onze technologieën te verbeteren.
  • We volgen een gelijkaardige regel in onze code: "Controleer een module altijd in schoner dan wanneer je het hebt uitgecheckt." Ongeacht wie de oorspronkelijke auteur was. 
  • Onze systemen zullen geleidelijk aan beter worden naarmate ze evolueren. We maken deel uit van een team dat zorgt voor het systeem als geheel, in plaats van alleen maar individuen die zorgen voor hun eigen kleine onderdeel. 
  • From The Zen of Python (Pep20)

Anders zijn stelt ons in staat om te doen wat niemand anders doet, om te doen wat anderen ons vertellen is onmogelijk.

 

 

Algemene ervaringen en skills

  • Ons doel is om verspilling te elimineren door middel van een cultuur van automatisering, systeembewaking en het delen van informatie (DevOps).

  • We leven volgens het 'Manifesto of Agile Software Development'. 

 

Ons aanbod

 

Bij ons word je verloond naar werk, kennis & competenties. Met zorg wordt een motiverend salarispakket uitgewerkt: loon + groeps-en hospitalisatieverzekering + wagen & tankkaart + maaltijdcheques,... . Bovendien geeft IT-Planet je alle kansen om goed te zijn in wat je doet: extra opleidingsmogelijkheden & training zullen je helpen jouw skills verder uit te breiden of optimaliseren! Wanneer je er klaar voor bent, staan er al weer tal van doorgroeimogelijkheden of carrièrevooruitzichten klaar.

 

Freelance? Aarzel zeker niet om ons te contacteren voor een voorstel op maat.

Offres d'emploi similaires
Offres similaires basées sur les critères : UX / UI Specialist Agile