N° Référence: BD0209
Présentation société Voir les autres offres
   
 

IT Recruitment Consultant

Réf.: BD0209

IT Recruitment Consultant
Ref. BD0209

Bij EyeTech Solutions zijn we gespecialiseerd & dagelijks bezig met de beste IT profielen te helpen aan een nieuwe opportuniteit bij al onze partners.

 

Omdat we in volle expansie zijn, ben ik momenteel op zoek naar extra talent om onze huidig team te versterken hier in Antwerpen.

 

 

Jobomschrijving

  • 360° recruitment, recruitment van A tot Z dus. Je zal zelf verantwoordelijk zijn voor je eigen klanten & kandidaten portefeuille! Vrijheid gegarandeerd!
  • Het schrijven van advertenties behoort ook tot je takenpakket. Naast je communicatieve skills zal je je ook jouw schriftelijke talent kunnen bovenhalen!
  • Bij deze job help je de beste IT'ers van België aan een nieuwe functie. Je maakt dus echt een verschil in het dagelijkse leven van deze mensen! Dit zorgt voor de nodige voldoening en dit is de reden waarom je elke ochtend met plezier naar kantoor komt!

 

Profiel

  • Ondernemend, jong, kansen grijpen, sales minded, ... Zijn allemaal termen waar wij naar op zoek zijn! Kan je alles afvincken? Dan zijn wij zeker dat je geweldig gaat amuseren in deze job!
  • Je woont in de regio of bent flexibel om te wonen in regio Antwerpen zodat je niet elke dag in de uren hoeft te staan.
  • Je bent een competitiebeest. Je houdt van targets, behalen van incentives, werken in team en om mooie comissies te verdienen? Let's get in touch!

 

Wat kunnen we je aanbieden?

  • Ongelimiteerde commissie, wat je de kans geeft om aardig wat geld te verdienen, ongeacht je leeftijd of afkomst. Jouw resultaten worden hier royaal beloond!
  • Je zal een team van 8 jonge & gemotiveerde consultants komen versterken in een fancy kantoor te Antwerpen (Eilandje, MAS). Dit gepaard met leuke Friday (of doordeweekse) after work drinks!
  • Doorgroeimogelijkheden op korte termijn. Titels die op jouw staan te wachten in dit en 3 jaar (Senior, Team Leader,...). Je wordt beloond voor je harde werk!

 

Interesse?

 

Solliciteer nu via onderstaande knop om de mogelijkheden binnen EyeTech Solutions verder te bespreken!


Offres d'emploi similaires
Offres similaires basées sur les critères : Recruiter Sales / Account Manager