N° Référence: BBBH5208
Présentation société Voir les autres offres
   
 

Kwery - System Engineer

Réf.: BBBH5208

Stap in bij een gevestigde naam in de regio en omarm de kans om deel uit te maken van een warm en hecht team dat Flink in ontwikkeling is. Binnenkort betrekken ze een ultramodern kantoor met fitnessfaciliteiten, douches en een prachtig uitzicht, waar je samen met je collega's kunt genieten van gezellige, wekelijkse afterwork-evenementen.

 

Het bedrijf in Ardooie, met een team van ongeveer 30 enthousiaste medewerkers, draait jaarlijks een omzet van zo'n €5 miljoen.

 

 

Wat staat je te wachten?

  • Coördineren en uitvoeren van complete infrastructuurprojecten voor specifieke klanten, inclusief installatie en beheer van Windows-omgevingen en netwerken.
  • Configuratie en installatie van geavanceerde systemen, met ondersteuning aan collega's bij technische uitdagingen, zowel op afstand als ter plaatse.
  • Regelmatig onderhoud en evaluatie van systemen, terwijl je je technische kennis voortdurend bijwerkt via training en certificering.

Description société

Bij Kwery zoeken we steeds naar de perfecte match tussen werkgever en werknemer. Dankzij onze focus op kwalitatieve en langdurige samenwerkingen weten we exact hoe we jou het beste kunnen helpen.

Lire la suite
Kwery - System Engineer
Kwery
Offres d'emploi similaires