Présentation société Voir les autres offres
   
 

Madison IT - Embedded (C) developer

Voor een snelgroeiende onderneming gespecialiseerd in medische applicaties te regio Leuven ben ik op zoek naar een Embedded C Developer om het team in-house te versterken.

 

Deze onderneming, een universitaire spin-off, ontwikkelt producten met een maatschappelijk relevante waarde, op vraag van internationale klanten. Ze ontwikkelden bijvoorbeeld een apparaat dat met behulp van slimme software verstikkingsdood bij kinderen door te warme temperaturen in de wagen, kan voorkomen. Als gecertificeerde onderneming zijn zij bevoegd om zulke baanbrekende medische systemen te ontwikkelen.

 

In het hechte team van een 14tal personen zal je in nauwe samenwerking met je collega's deze complexe projecten end-to-end uitwerken, dit doe je in Embedded C. In deze onderneming heerst er een goede sfeer en ligt het verloop uitzonderlijk laag doordat ze veel aandacht besteden aan het welzijn en een goede work-life balance van hun werknemers.

 

 

Profiel

  • Je hebt een bachelor/masterdiploma of bent gelijkgesteld door ervaring.
  • Je hebt al werkervaring in Embedded C.
  • Kennis van microcontrollers en interesse in Hardware is een pluspunt.

 

Aanbod

  • Boven marktconform loon aangevuld met een compleet extralegaal pakket, denk hierbij aan wagen, nettovergoedingen etc....
  • Voldoende aandacht aan een positieve work-life balance met flexibele uren en de optie tot thuiswerk.
  • Werken aan uitdagende projecten met een maatschappelijk relevante waarde.

Description société

Madison IT Recruitment selecteert relevante in-house IT-opportuniteiten, uitsluitend voor software developers, BI/BA- en leidinggevende IT-profielen in Vlaanderen.

Onze jarenlange specialisatie, per domein en regio, is ons fundament en creëert de ruimte om diepgaande, vertrouwelijke gesprekken aan te gaan met kandidaten en bedrijven met specifieke technische en persoonlijke eisen, waardoor we opportuniteiten kunnen voorstellen die op alle vlakken (inhoudelijk, praktisch en financieel) overlappen en we een lange termijn samenwerking kunnen garanderen.

Lire la suite
Offres d'emploi similaires
Offres similaires basées sur les critères : Developer / Analyst Programmer C / C++