Présentation société Voir les autres offres
   
 

Madison IT - WMS Consultant

Deze Multinational is reeds 50 jaar een gevestigde waarde in de vloerindustrie. Momenteel kijken ze uit naar een WMS Consultant om hun groei verder te ondersteunen en interne bedrijfsprocessen naar een hoger niveau te tillen. Als werkgever staan ze vooral gekend om als een innovatieve speler op de voorgrond te treden waarbij elke werknemer een belangrijke schakel vormt doorheen de organisatie.

 

 

Jobomschrijving

 • In deze rol als WMS Consultant fungeer je als belangrijke schakel tussen IT en bedrijfsprocessen, je vervoegt je bij het team dat in staat voor de optimalisatie van het Warehouse Management System dat gebruikt wordt voor de aansturing en bevoorrading van magazijnen.

 • Enerzijds treedt je op als Functioneel Analist waarbij je de bedrijfsbehoeften in kaart brengt en deze vertaalt naar functionele specificaties voor de implementatie te ondersteunen, anderzijds begeef je je in een sturende rol om de kwaliteit van het vooropgestelde resultaat te waarborgen.

 • Starten doe je in een ondersteunde rol naar de business toe waarbij je de systemen leert doorgronden, naarmate je meer ervaring opdoet zal je op meer projectmatige basis betrokken worden bij de optimalisatie van het WMS en de begeleiding van gebruikers.

 

Profiel

 • Naar studies toe ben je in het bezit van een Master/ Bachelor met betrekking op een IT- gerelateerde richting. Afkomstig uit een Ingenieurs richting is ook een plus!

 • Naar persoonlijkheid ben je iemand die van nature uit zich communicatief opstelt met de nodige passie voor IT. Je wilt je graag verdiepen in technische materie en gaat geen enkele uitdaging uit de weg.

 • Op gebied van technische skills heb je de nodige kennis van SQL, een expertise in BPMN is zeker een sterke plus!

   

Aanbod

 • Geniet van een marktconform salaris dat opgebouwd zal worden aan de hand van je ervaring.

 • Naast een salaris zal je ook een bedrijfswagen aangevuld met tankkaart tot je beschikking krijgen.

 • Verder zal je pakket aangevuld worden door maaltijdcheques en de nodige verzekeringen

 • Plan die vakantie maar al in want je zal hier kunnen genieten van 36 vakantiedagen!

Description société

Madison IT Recruitment selecteert relevante in-house IT-opportuniteiten, uitsluitend voor software developers, BI/BA- en leidinggevende IT-profielen in Vlaanderen.

Onze jarenlange specialisatie, per domein en regio, is ons fundament en creëert de ruimte om diepgaande, vertrouwelijke gesprekken aan te gaan met kandidaten en bedrijven met specifieke technische en persoonlijke eisen, waardoor we opportuniteiten kunnen voorstellen die op alle vlakken (inhoudelijk, praktisch en financieel) overlappen en we een lange termijn samenwerking kunnen garanderen.

Lire la suite
Offres d'emploi similaires