N° Référence: JVIT9005
Présentation société Voir les autres offres
   
 

.NET / Angular FS Ontwikkelaar

Réf.: JVIT9005

Zoek je een uitdagende functie in een bedrijf met een internationale setting maar dat lokaal in Hasselt gelegen is?

 

Dit SaaS bedrijf stelt wereldwijd honderden mensen te werk en ze ontwikkelen een applicaties die gebruikt worden voor marketingdoeleinden in KMO's en grote ondernemingen.

 

In hun kantoor te Hasselt zal je een 100tal gedreven medewerkers terugvinden en omwille van verdere groei zijn ze op zoek naar een full stack .NET/Angular2+ ontwikkelaar. Ze staan aan het begin van een spannende fase waarin verschillende nieuwe technologieën zullen geïmplementeerd worden en ze zoeken iemand die hier zijn / haar steentje aan kan bijdragen.

 

 

Functie

 • Je werkt aan het core product van dit bedrijf wat een complex cloud platform is ook AI en Machine Learning in verwerkt wordt.
 • Er wordt een migratie naar de nieuwste versie van Angular uitgevoerd en hier zal jij ook je steentje aan bijdragen. Je heeft hier ook jouw input over hoe dit best gerealiseerd kan worden.
 • Samen met je collega's werk je volgens een agile scrum methode.

 

Profiel

 • Bachelor of Master in Informatica of een richting van Ingenieur.
 • Minstens 4 jaar ervaring als ontwikkelaar met .NET technologieën en je hebt een goede kennis van Angular2+ of wilt je hier verder in verdiepen. Daarnaast heb je sterke HTML, CSS en Javascript skills.
 • Het platform draait op cloud technologieën dus vanzelfsprekend wil je hier ook je kennis van verbreden.

 

Aanbod

 • Aan uitdaging zal je hier geen gebrek hebben. Je werkt op een product dat complexe materies met zich meebrengt en er wordt gewerkt met moderne technologieën. Je kennis zal hier zeker up to date blijven.
 • Er worden steeds nieuwe zaken geïmplementeerd waarin jij ook je creatieve input in kwijt kan geraken. Je kan met je collega's (junior en senior) brainstormen om tot optimale oplossingen te komen.
 • Om de collega's beter te leren kennen en de groepssfeer te bevorderen kan je meedoen aan verschillende teambuildings per jaar en gezellige drinks na de werkuren.
 • Je kan werken volgens op maat opgesteld werkschema en je krijgt bovenop de standaard 20 vakantiedagen ook nog 12 ADV dagen zodat je leuke vakanties kan plannen.
 • Een uitbreid verloningspakket dat bestaat uit een bovengemiddeld brutoloon. Dit wordt aangevuld met een mooie bedrijfswagen, tankkaart, groepsverzekering, hospitalisatieverzekering, maaltijdcheques, netto vergoedingen,...

 

Heb je interesse in deze vacature?

 

Bezorg ons dan je CV via onderstaande knop.

We zorgen voor een confidentiële behandeling van je kandidatuur

Description société

Austin Bright Technologies is een werving & selectie kantoor voor de IT-sector met een gespecialiseerde expertise richting software development. We bieden een persoonlijke en confidentiële dienstverlening met op maat gemaakte begeleiding naar je volgende professionele uitdaging. Je kan bij ons terecht voor vaste betrekkingen alsook voor freelance opdrachten.

In al onze contacten streven wij ernaar om succesvolle, lange termijn en wederzijds voordelige relaties te creëren.

Zoek je een partner die niet enkel naar je luistert maar die zich toewijdt om je bij te staan in het realiseren van jouw professionele ambities? Neem dan zeker contact op met onze consultants! Zij zitten graag eens met jou rond de tafel.

Lire la suite
Offres d'emploi similaires