N° Référence: 5404_Nr13AD4y
Présentation société Voir les autres offres
   
 

Smals - BI Specialist

Réf.: 5404_Nr13AD4y

Uw rol

 

Voor één van onze klanten zijn we op zoek naar een BI Specialist.

 

Zijn/haar hoofdtaken zullen bestaan uit

  • Uitvoeren van Datawarehouse- en archiveringsprojecten;
  • Ontwerpen van een logische laag boven op het Datawarehouse-datamodel;
  • Onderhouden en uitbreiden van de metadata-omgeving (nu o.a. OBIEE repository);
  • Aanmaken rapporten, dashboards en andere visualisaties, gebruik makend van de data in de Datawarehouse (nu OBI en MicroStrategy).

 

Uw profiel

  • Je bent in het bezit van een Bachelordiploma in de informatica en hebt reeds een eerste ervaring met Business Intelligence tools als Oracle BI en MicroStrategy.
  • Je hebt ervaring in het configureren en tunen van grote datawarehouses en het opstellen en beheren van metadata.
  • Je beschikt over een uitgebreide kennis van databases, vooral ten behoeve van datawarehouses (nu Oracle DB versies 12).
  • Je hebt reeds ervaring in het beheren van het Enterprise Data Model en de Datawarehouse-architectuur.
  • Daarnaast beschik je over een sterke verantwoordelijkheidszin en je werkt graag in een team. Je houdt van uitdagingen en aarzelt niet om op eigen initiatief concrete en innoverende oplossingen aan te brengen.

 

Ons aanbod

 

Bij Smals bouw je mee aan complexe ICT-services die een rol gaan spelen in de hele samenleving. Zowel in application development als in ICT infrastructure of ondersteunende diensten is opleiding, specialisatie en carrière mogelijk. ICT for Society wordt daarnaast geflankeerd door een nadrukkelijke balans tussen werk en leven, marktconforme lonen, een hospitalisatieverzekering, 2e pensioenpijler, maaltijdcheques en telewerk. Smals betaalt het openbaar vervoer 100% terug en zorgt voor maximaal bereikbare kantoren. Bovendien voert Smals een gelijkekansenbeleid.

Description société

Werk bij Smals mee aan maatschappelijke ICT-innovaties!

Smals realiseert innovatieve ICT-projecten en diensten voor werk, gezin en gezondheid voor instellingen uit de sociale zekerheid en de gezondheidszorg en biedt hen een breed gamma ICT-diensten aan.

ICT for society is voor Smals meer dan een slogan: we realiseren innovatieve projecten inzake e-government en e-health in België en spelen een sleutelrol in de verdere informatisering van de sociale zekerheid en de gezondheidszorg. We werken ook mee aan de ontwikkeling van de G-Cloud, de Belgische overheidscloud. Samen met meer dan 2000 collega's bouw je bij ons dus elke dag mee aan complexe ICT-services met een positieve impact op de hele samenleving.

Bij Smals werk je aan innovatieve ICT-projecten en diensten voor werk, gezin en gezondheid. Je werk heeft een positieve maatschappelijke impact voor Belgische burgers en werkgevers. Dankzij opleiding, projecten en diensten met een hoge technische complexiteit bouw je een unieke domeinkennis uit. Als werkgever staat Smals garant voor een gezond evenwicht tussen werk en privé. We geven eerlijke kansen, ongeacht je leeftijd, afkomst of overtuiging. Smals is al twaalf jaar op rij één van de Belgische Top Employers.

Lire la suite
Offres d'emploi similaires