N° Référence: 4918_1MGIdFdB
Présentation société Voir les autres offres
   
 

Smals - ETL Specialist

Réf.: 4918_1MGIdFdB

Uw rol

 

Als ETL Specialist ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en het onderhoud van het Datawarehouse.

 

Tot jouw takenpakket behoren volgende taken

  • Het opladen van gegevens uit de bronsystemen.
  • Het structureren van de gegevens binnen het Datawarehouse zelf.
  • Het aanbieden van stermodellen aan de rapportagetools.
  • Het onderhouden van de verschillende omgevingen.

 

Uw profiel

  • Je beschikt over een Bachelor in de informatica en je kan terugblikken op een eerste ervaring in een Datawarehouse-omgeving.
  • Je beschikt over een grondige kennis van SQL.
  • Kennis van de principes van de relationele datamodelleringstheorie en sterschema-modellering is tevens onmisbaar.
  • Daarnaast heb je een goede kennis van Oracle Data Integrator.
  • Je hebt sterke analytische vaardigheden en oog voor detail.
  • Je kan zowel in team als autonoom werken en beschikt over uitstekende communicatievaardigheden.

 

Ons aanbod

 

Bij Smals bouw je mee aan complexe ICT-services die een rol gaan spelen in de hele samenleving. Zowel in application development als in ICT infrastructure of ondersteunende diensten is opleiding, specialisatie en carrière mogelijk. ICT for Society wordt daarnaast geflankeerd door een nadrukkelijke balans tussen werk en leven, marktconforme lonen, een hospitalisatieverzekering, 2e pensioenpijler, maaltijdcheques en telewerk. Smals betaalt het openbaar vervoer 100% terug en zorgt voor maximaal bereikbare kantoren. Bovendien voert Smals een gelijkekansenbeleid.

Description société

Werk bij Smals mee aan maatschappelijke ICT-innovaties!

Smals realiseert innovatieve ICT-projecten en diensten voor werk, gezin en gezondheid voor instellingen uit de sociale zekerheid en de gezondheidszorg en biedt hen een breed gamma ICT-diensten aan.

ICT for society is voor Smals meer dan een slogan: we realiseren innovatieve projecten inzake e-government en e-health in België en spelen een sleutelrol in de verdere informatisering van de sociale zekerheid en de gezondheidszorg. We werken ook mee aan de ontwikkeling van de G-Cloud, de Belgische overheidscloud. Samen met meer dan 2000 collega's bouw je bij ons dus elke dag mee aan complexe ICT-services met een positieve impact op de hele samenleving.

Bij Smals werk je aan innovatieve ICT-projecten en diensten voor werk, gezin en gezondheid. Je werk heeft een positieve maatschappelijke impact voor Belgische burgers en werkgevers. Dankzij opleiding, projecten en diensten met een hoge technische complexiteit bouw je een unieke domeinkennis uit. Als werkgever staat Smals garant voor een gezond evenwicht tussen werk en privé. We geven eerlijke kansen, ongeacht je leeftijd, afkomst of overtuiging. Smals is al twaalf jaar op rij één van de Belgische Top Employers.

Lire la suite
Offres d'emploi similaires
Offres similaires basées sur les critères : Developer / Analyst Programmer Consultant (Specialist) ETL / Datawarehouse