N° Référence: 4920_VnFLP3pt
Présentation société Voir les autres offres
   
 

Smals - IAM System Engineer

Réf.: 4920_VnFLP3pt

Uw rol

 

Als IAM System Engineer zal je vooral betrokken worden bij projecten rond Identity en Access Management (IAM). Tot jouw takenpakket behoren volgende taken

 • Je bent medeverantwoordelijk voor de implementatie van IAM (Identity & Access Management) producten samen met je collega's.
 • Je werkt nauw samen met analisten en architecten om samen de informatie van de business te analyseren en een uitgewerkte oplossing aan te bieden.
 • Je analyseert use cases en vertaalt deze naar technische vereisten.
 • Je ontwerpt, ontwikkelt en implementeert technische componenten die aansluiten bij de doelstellingen van de klant.
 • Je documenteert nieuwe ontwikkelingen in een draaiboek en levert deze op aan het DevOps-team voor deployment naar non-productie en productieomgeving(en).
 • Je bent aanwezig bij de 3 maandelijkse deploys naar productie, voor het IAM-luik, ter ondersteuning van de releasemanager en business.
 • Je geeft de nodige technische ondersteuning aan je business en IT-collega's in functie van testen en operationele problemen.

 

Uw profiel

 • Je bent in het bezit van een bachelor of master in de informatica en je hebt reeds een eerste ervaring in deze materie of je staat te popelen om deze ervaring op te doen.
 • Je hebt een goede Java-kennis, voornamelijk in backend-ontwikkeling.
 • Een Linux OS-gebaseerde ervaring is een plus.
 • Je neemt je verantwoordelijkheid op en je bent flexibel ingesteld. Je zin voor analyse en synthese zijn eveneens belangrijk. Tevens ben je oplossings- en klantgericht ingesteld.
 • Je werkt goed in team en beschikt over goede communicatievaardigheden.

 

Ons aanbod

 

Bij Smals bouw je mee aan complexe ICT-services die een rol gaan spelen in de hele samenleving. Zowel in application development als in ICT infrastructure of ondersteunende diensten is opleiding, specialisatie en carrière mogelijk. ICT for Society wordt daarnaast geflankeerd door een nadrukkelijke balans tussen werk en leven, marktconforme lonen, een hospitalisatieverzekering, 2e pensioenpijler, maaltijdcheques en telewerk. Smals betaalt het openbaar vervoer 100% terug en zorgt voor maximaal bereikbare kantoren. Bovendien voert Smals een gelijkekansenbeleid.

Description société

Werk bij Smals mee aan maatschappelijke ICT-innovaties!

Smals realiseert innovatieve ICT-projecten en diensten voor werk, gezin en gezondheid voor instellingen uit de sociale zekerheid en de gezondheidszorg en biedt hen een breed gamma ICT-diensten aan.

ICT for society is voor Smals meer dan een slogan: we realiseren innovatieve projecten inzake e-government en e-health in België en spelen een sleutelrol in de verdere informatisering van de sociale zekerheid en de gezondheidszorg. We werken ook mee aan de ontwikkeling van de G-Cloud, de Belgische overheidscloud. Samen met meer dan 2000 collega's bouw je bij ons dus elke dag mee aan complexe ICT-services met een positieve impact op de hele samenleving.

Bij Smals werk je aan innovatieve ICT-projecten en diensten voor werk, gezin en gezondheid. Je werk heeft een positieve maatschappelijke impact voor Belgische burgers en werkgevers. Dankzij opleiding, projecten en diensten met een hoge technische complexiteit bouw je een unieke domeinkennis uit. Als werkgever staat Smals garant voor een gezond evenwicht tussen werk en privé. We geven eerlijke kansen, ongeacht je leeftijd, afkomst of overtuiging. Smals is al twaalf jaar op rij één van de Belgische Top Employers.

Lire la suite
Offres d'emploi similaires
Offres similaires basées sur les critères : System Engineer / Administrator