N° Référence: 4673_FO5y0qnt
Présentation société Voir les autres offres
   
 

Smals - IT Support Officer

Réf.: 4673_FO5y0qnt

Uw rol

 • Als IT Support Officer sta je in voor de eerste, tweede en zelfs derdelijnsondersteuning van de eindgebruikers en het onderhouden van het materiaal dat hen ter beschikking wordt gesteld. Concreet sta je eindgebruikers bij met informaticaproblemen. Je installeert en configureert zowel de Hardware als de softwarestack van laptops, tablets, smartphones,...
 • Je configureert en/of onderhoudt printers, multifunctionals en high volume scanners.
 • Hierbij kan je een onderscheid maken tussen geïsoleerde en structurele problemen, waarbij je tijdig escaleert naar de infrastructuurteams wanneer nodig en waarmee je verder overlegt.
 • Daarnaast begeleid je mee de vereenvoudiging en standaardisatie door automatisering (packaging, geautomatiseerde deployments, ...).
 • Je helpt tevens mee aan het opstellen van indicatoren die de werking van het team in kaart brengen. Je bent samen met je collega's verantwoordelijk voor het organiseren van momenten van kennisoverdracht om het team naar een hoger niveau te tillen.

 

Uw profiel

 • Je hebt een diploma hoger secundair onderwijs of Bachelor behaald en je hebt een goede kennis en ervaring omtrent eindgebruikersmateriaal en software (inclusief OS).
 • Je beschikt over een goede basiskennis van IT-infrastructuur (LAN, basis TCP/IP, basis beveiligingsinfrastructuur, Windows-domeinen, netwerkprinting, ...) met als doel een gefundeerde diagnose te kunnen stellen.
 • Kennis van en ervaring met ITIL is een troef.
 • Je neemt initiatief, stelt het vinden van (structurele) oplossingen voorop en je bent resultaatgericht ingesteld.
 • Je werkt gestructureerd en weet je werk te plannen door prioriteiten te stellen.
 • Bovendien beschik je over sterke communicatieve vaardigheden en ben je stressbestendig.
 • Tot slot heb je een goede kennis van het Frans.

 

Ons aanbod

 

Bij Smals bouw je mee aan complexe ICT-services die een rol gaan spelen in de hele samenleving. Zowel in application development als in ICT infrastructure of ondersteunende diensten is opleiding, specialisatie en carrière mogelijk. ICT for Society wordt daarnaast geflankeerd door een nadrukkelijke balans tussen werk en leven, marktconforme lonen, een hospitalisatieverzekering, 2e pensioenpijler, maaltijdcheques en telewerk. Smals betaalt het openbaar vervoer 100% terug en zorgt voor maximaal bereikbare kantoren. Bovendien voert Smals een gelijkekansenbeleid.

Description société

Werk bij Smals mee aan maatschappelijke ICT-innovaties!

Smals realiseert innovatieve ICT-projecten en diensten voor werk, gezin en gezondheid voor instellingen uit de sociale zekerheid en de gezondheidszorg en biedt hen een breed gamma ICT-diensten aan.

ICT for society is voor Smals meer dan een slogan: we realiseren innovatieve projecten inzake e-government en e-health in België en spelen een sleutelrol in de verdere informatisering van de sociale zekerheid en de gezondheidszorg. We werken ook mee aan de ontwikkeling van de G-Cloud, de Belgische overheidscloud. Samen met meer dan 2000 collega's bouw je bij ons dus elke dag mee aan complexe ICT-services met een positieve impact op de hele samenleving.

Bij Smals werk je aan innovatieve ICT-projecten en diensten voor werk, gezin en gezondheid. Je werk heeft een positieve maatschappelijke impact voor Belgische burgers en werkgevers. Dankzij opleiding, projecten en diensten met een hoge technische complexiteit bouw je een unieke domeinkennis uit. Als werkgever staat Smals garant voor een gezond evenwicht tussen werk en privé. We geven eerlijke kansen, ongeacht je leeftijd, afkomst of overtuiging. Smals is al twaalf jaar op rij één van de Belgische Top Employers.

Lire la suite
Offres d'emploi similaires
Offres similaires basées sur les critères : Helpdesk / Support