N° Référence: 5480_uqGoPr2I
Présentation société Voir les autres offres
   
 

Smals - Junior ICT Recruiter

Réf.: 5480_uqGoPr2I

Uw rol

  • Binnen een dynamisch team van professionals ben je als Junior ICT Recruiter verantwoordelijk voor rekruterings- en selectieopdrachten voor zowel interne als externe klanten.
  • Als Junior ICT Recruiter analyseer je mee de rekruteringsbehoeften van de klant en stel je passende functieprofielen op. Via sociale media, searches op jobsites en onze databank identificeer je geschikte kandidaten met een passie voor IT en de juiste kennis en ervaring.
  • Je voert telefonische screenings uit, neemt diepte-interviews af, maakt rapporten op en stelt kandidaten voor. Je werkt steeds in nauw overleg met je collega-recruiters, geeft feedback aan je kandidaten en informeert je interne en externe klanten over de stand van zaken.
  • Je vertegenwoordigt Smals op jobbeurzen, campusbeurzen en andere ICT-events en je maakt optimaal gebruik van sociale media om je eigen netwerk en het Smals-netwerk continu uit te breiden.
  • Op basis van je interesses en expertise kan je ook meewerken aan algemene HR-projecten.

 

Uw profiel

  • Je behaalde een masterdiploma, bij voorkeur met een specialisatie in Human Resources. Je hebt een sterke affiniteit met ICT en ervaring op het vlak van rekrutering of executive search. Je interesse of expertise in de rekrutering van informatici interesseert ons in het bijzonder.
  • Je hebt een doorgedreven passie voor social media en het internet en je kan aantonen dat je doordachte proactieve aanpak tot kwalitatieve resultaten leidt.
  • Je beschikt over uitstekende mondelinge en redactionele vaardigheden in het Nederlands en het Frans.
  • Een goede kennis van MS Office (Word, Excel) is een pluspunt.

 

Ons aanbod

 

Bij Smals bouw je mee aan complexe ICT-services die een rol gaan spelen in de hele samenleving. Zowel in application development als in ICT infrastructure of ondersteunende diensten is opleiding, specialisatie en carrière mogelijk. ICT for Society wordt daarnaast geflankeerd door een nadrukkelijke balans tussen werk en leven, marktconforme lonen, een hospitalisatieverzekering, 2e pensioenpijler, maaltijdcheques en telewerk. Smals betaalt het openbaar vervoer 100% terug en zorgt voor maximaal bereikbare kantoren. Bovendien voert Smals een gelijkekansenbeleid.

Description société

Werk bij Smals mee aan maatschappelijke ICT-innovaties!

Smals realiseert innovatieve ICT-projecten en diensten voor werk, gezin en gezondheid voor instellingen uit de sociale zekerheid en de gezondheidszorg en biedt hen een breed gamma ICT-diensten aan.

ICT for society is voor Smals meer dan een slogan: we realiseren innovatieve projecten inzake e-government en e-health in België en spelen een sleutelrol in de verdere informatisering van de sociale zekerheid en de gezondheidszorg. We werken ook mee aan de ontwikkeling van de G-Cloud, de Belgische overheidscloud. Samen met meer dan 2000 collega's bouw je bij ons dus elke dag mee aan complexe ICT-services met een positieve impact op de hele samenleving.

Bij Smals werk je aan innovatieve ICT-projecten en diensten voor werk, gezin en gezondheid. Je werk heeft een positieve maatschappelijke impact voor Belgische burgers en werkgevers. Dankzij opleiding, projecten en diensten met een hoge technische complexiteit bouw je een unieke domeinkennis uit. Als werkgever staat Smals garant voor een gezond evenwicht tussen werk en privé. We geven eerlijke kansen, ongeacht je leeftijd, afkomst of overtuiging. Smals is al twaalf jaar op rij één van de Belgische Top Employers.

Lire la suite
Offres d'emploi similaires
Offres similaires basées sur les critères : Recruiter