N° Référence: 5405_i9JsfjMV
Présentation société Voir les autres offres
   
 

Smals - Technical Application Owner

Réf.: 5405_i9JsfjMV

Uw rol

 

Wij zoeken een Technical Application Owner voor de dienst Software Factory bij één van onze klanten.

 

Zijn/haar hoofdtaken bestaan uit:

 • 2nd line helpdeskfunctie voor applicaties in zijn/haar portfolio;
 • Supporteren van migratie- en integratietrajecten;
 • Geoliede tandem vormen met de Application Owner en eventuele Project Lead;
 • (Pro-) Actief handelen met de Solution Architect;
 • (Pro-) Actief handelen met experten van applicaties in ontwikkeling;
 • Gegevensbeheer van de applicatie.

De Technical Application Owner zal tevens een cruciale rol spelen samen met de Application Owner en de eventuele Project Lead in de selectie van nieuw aan te kopen applicaties.

 

 

Uw profiel

 • Je behaalde een Bachelor- of Masterdiploma en hebt bij voorkeur een eerste ervaring in een soortgelijke functie.
 • Je hebt voldoende ervaring met de realisatie en improvement van applicaties en het opstellen van een change backlog.
 • Ervaring met werken in een Agile omgeving is een pluspunt.
 • Je zoekt een uitdagende en afwisselende technische functie. Je durft je verantwoordelijkheden binnen een project op te nemen. Met eigen initiatieven en de nodige creativiteit weet je vlot technische oplossingen voor te stellen.
 • Je zin voor analyse en synthese stelt je in staat kwalitatief werk af te leveren, terwijl het respecteren van de termijnen een prioriteit blijft.
 • Je kan zowel autonoom als in teamverband werken. Je bent communicatief en klantgericht.

 

Ons aanbod

 

Bij Smals bouw je mee aan complexe ICT-services die een rol gaan spelen in de hele samenleving. Zowel in application development als in ICT infrastructure of ondersteunende diensten is opleiding, specialisatie en carrière mogelijk. ICT for Society wordt daarnaast geflankeerd door een nadrukkelijke balans tussen werk en leven, marktconforme lonen, een hospitalisatieverzekering, 2e pensioenpijler, maaltijdcheques en telewerk. Smals betaalt het openbaar vervoer 100% terug en zorgt voor maximaal bereikbare kantoren. Bovendien voert Smals een gelijkekansenbeleid.

Description société

Werk bij Smals mee aan maatschappelijke ICT-innovaties!

Smals realiseert innovatieve ICT-projecten en diensten voor werk, gezin en gezondheid voor instellingen uit de sociale zekerheid en de gezondheidszorg en biedt hen een breed gamma ICT-diensten aan.

ICT for society is voor Smals meer dan een slogan: we realiseren innovatieve projecten inzake e-government en e-health in België en spelen een sleutelrol in de verdere informatisering van de sociale zekerheid en de gezondheidszorg. We werken ook mee aan de ontwikkeling van de G-Cloud, de Belgische overheidscloud. Samen met meer dan 2000 collega's bouw je bij ons dus elke dag mee aan complexe ICT-services met een positieve impact op de hele samenleving.

Bij Smals werk je aan innovatieve ICT-projecten en diensten voor werk, gezin en gezondheid. Je werk heeft een positieve maatschappelijke impact voor Belgische burgers en werkgevers. Dankzij opleiding, projecten en diensten met een hoge technische complexiteit bouw je een unieke domeinkennis uit. Als werkgever staat Smals garant voor een gezond evenwicht tussen werk en privé. We geven eerlijke kansen, ongeacht je leeftijd, afkomst of overtuiging. Smals is al twaalf jaar op rij één van de Belgische Top Employers.

Lire la suite
Offres d'emploi similaires
Offres similaires basées sur les critères : Software Administrator Product Owner / Manager