Présentation société Voir les autres offres
   
 

Spilberg IT Dev Careers - Java Ontwikkelaar

Onze klant is een van de belangrijkste spelers in de groothandel distributie in België. In hun constante groei willen ze hun Software Development Team versterken. Daarom zijn we op zoek naar een gepassioneerde en ervaren Java Software Engineer. Als software engineer ondersteun en optimaliseer je de IT-processen binnen een van hun specifieke afdeling / Service Center. Daarnaast ontwikkel je samen met je collega's nieuwe applicaties. Een boeiende job voor een gepassioneerde Java-expert met meerdere jaren ervaring!

 

 

Context

 

Je werkt binnen de Groep in het nieuwe Service Center. Als software engineer ben jij en je collega's verantwoordelijk voor de ontwikkeling, optimalisatie en ondersteuning van applicaties. Samenwerking staat centraal bij de Groep. Je komt terecht in een dynamisch en enthousiast team en werkt nauw samen met Mainframe software engineers, applicatiebeheerders, IT architecten, business analisten, etc ..

 

 

Als Java Software Engineer

 • Je neemt deel aan projecten. Van het volledig ontwikkelen van een nieuwe applicatie tot het testen van nieuwe of bestaande applicaties en het doorvoeren van aanpassingen. Je neemt deel aan de statusmeetings waar je je persoonlijke input kunt geven (over timing, uitvoering, etc.).
 • Je volgt incidenten op, bepaalt de urgentie van een probleem, voert dagelijkse controles uit, volgt processen op, analyseert wat er mis ging, etc.
 • Je deelt je kennis. Je ondersteunt en helpt je collega's bij vragen of problemen en deelt proactief je opgedane expertise.
 • Reken op een uitdagende baan in een stimulerende werkomgeving waar je werkt met de nieuwste technologieën. Je krijgt de kans om mee vorm te geven aan nieuwe (strategische) IT-projecten en dagelijks te leren van je collega's.

 

Als Java Software Engineer je hebt/bent 

 • Een Bachelor / Master diploma of gelijkwaardige ervaring
 • 5 jaar ervaring in Java Development
 • Sterke kennis van technologieën zoals EJB, JTA, JMS, JPA,...
 • Analytisch en oplossingsgericht - U ziet direct de kern van een probleem en kunt snel een gerichte oplossing formuleren.
 • Communicatief en klantgericht - Je werkt vlot samen met verschillende persoonlijkheden en profielen. Je stelt het belang van de eindgebruiker voorop en communiceert je standpunt of oplossing helder en constructief met alle betrokken partijen.
 • Je spreekt en schrijft vloeiend Nederlands en Engels zodat je vlot met iedereen kunt samenwerken. Kennis van het Frans is een pluspunt

 

Uw aanbod

 • Aantrekkelijk salarispakket - Naast een aantrekkelijk salaris krijg je extralegale voordelen zoals bedrijfswagen, maaltijdcheques, verzekeringen en winstdeling.
 • Stimulerende werkomgeving - Je krijgt de kans om de nieuwste Java-technologieën binnen een beursgenoteerd bedrijf op de kaart te zetten en je werkt samen met enthousiaste collega's.
 • Voortdurende leer- en carrièremogelijkheden - Dankzij een breed scala aan interne en externe opleidingen kunt u uw vaardigheden verder aanscherpen.

 

Geïnteresseerd of benieuwd om er meer over te weten?

 

Twijfel niet langer en stuur je CV via onderstaande knop.

Description société

Wie zijn we?

Spilberg assisteert je tijdens je hele IT dev career. Door middel van informatieverstrekking, kennisdeling en het creëren van interactie willen we in contact staan met jou als development hero. We schrijven en delen blogs, we organiseren meetups over technische topics, staan voor je klaar om je vragen te beantwoorden en we waarderen je feedback. We staan voor: kennis, innovatie en kwaliteit.

Dat je het zonder ons kunt, weten we. Wij zijn er om je net een stap verder te brengen. Zo ben jij de development hero en zijn wij jouw sidekick.


Hoe Spilberg te werk gaat.

Jouw ideale bedrijf heeft niet elke dag een geschikte vacature beschikbaar. Het voordeel van ons? Wij weten precies wat welk bedrijf doet en waar er ruimte is voor een development hero zoals jij.

Omdat Spilberg de nichemarkt door en door kent, weten we wat er speelt in de markt. Bovendien hebben we jouw behoeften samen al in kaart gebracht en kunnen we goed inschatten wat jij op dit moment nodig hebt in je carrière. We plaatsen je niet binnen een week, maar willen we je eerst écht leren kennen, zodat we je de juiste begeleiding kunnen bieden bij een weloverwogen carrièrestap. Eerst een kop koffie dus.

Wij bellen je niet elke dag, maar we denken wel aan je en je wordt direct door ons gealarmeerd als we iets voor je vinden wat perfect aansluit bij jouw behoeften. We zijn gespecialiseerd in IT development-bemiddeling. Het gevolg? Spilberg heeft de verwachte veranderingen snel in beeld en geeft je meteen een belletje, zodat jij alles uit je IT dev career haalt.


Bedrijven

Spilberg werkt, in tegenstelling tot veel andere IT-bemiddelaars, volgens ons eigen lokaal model. Onze sidekicks richten zich op één markt binnen IT development, daarbij focussen zij zich uitsluitend op één regio en bemiddelen zij in of vaste krachten of freelancers. Door deze dubbele nichefocus heeft onze markt geen geheimen meer voor ons. Meer weten van minder: dat is waar we voor staan.

Spilberg vist in een kleine vijver en bouwt langetermijnrelaties met kandidaten op. Hierdoor beschikken wij over een uitgebreid en stabiel netwerk van IT dev heroes. Onze sidekicks houden de markt continu in de gaten en weten wat er speelt. Niet alleen kandidaten maar ook bedrijven weten ons te vinden door deze positie in de markt, iets wat het maken van een goede match vergemakkelijkt.

Lire la suite
Offres d'emploi similaires
Offres similaires basées sur les critères : Developer / Analyst Programmer Java / J2EE