Présentation société Voir les autres offres
   
 

Spilberg IT Dev Careers - React Native Developer

Ben jij op zoek naar een nieuw en interessant project als Freelance React Native ontwikkelaar? Heb je interesse om te werken in een jong en dynamisch team? En ben je snel beschikbaar?

 

Dan is dit zeker een mooie opportuniteit voor jou!

 

Voor een bedrijf gelegen in Antwerpen ben ik op zoek naar een ervaren freelance front-end ontwikkelaar. 

 

 

Jouw technische skills

  • Goede kennis van React Native
  • Ervaring met het ontwikkelen van mobiele apps 
  • Ervaring met TypeScript 
  • Goede kennis van JavaScript, HTML en React 
  • Goede communicatieskills
  • Vloeiende kennis van het Nederlands 

 

Praktische informatie

  • Antwerpen
  • ASAP te starten

  • Flexibele werkuren
  • Een contract voor minstens 6 maanden

 

Voel jij jou aangesproken voor deze opportuniteit? Of will je nog meer informatie over deze opportuniteit?

 

Aarzel dan niet en stuur je CV via onderstaande knop.

Description société

Wie zijn we?

Spilberg assisteert je tijdens je hele IT dev career. Door middel van informatieverstrekking, kennisdeling en het creëren van interactie willen we in contact staan met jou als development hero. We schrijven en delen blogs, we organiseren meetups over technische topics, staan voor je klaar om je vragen te beantwoorden en we waarderen je feedback. We staan voor: kennis, innovatie en kwaliteit.

Dat je het zonder ons kunt, weten we. Wij zijn er om je net een stap verder te brengen. Zo ben jij de development hero en zijn wij jouw sidekick.


Hoe Spilberg te werk gaat.

Jouw ideale bedrijf heeft niet elke dag een geschikte vacature beschikbaar. Het voordeel van ons? Wij weten precies wat welk bedrijf doet en waar er ruimte is voor een development hero zoals jij.

Omdat Spilberg de nichemarkt door en door kent, weten we wat er speelt in de markt. Bovendien hebben we jouw behoeften samen al in kaart gebracht en kunnen we goed inschatten wat jij op dit moment nodig hebt in je carrière. We plaatsen je niet binnen een week, maar willen we je eerst écht leren kennen, zodat we je de juiste begeleiding kunnen bieden bij een weloverwogen carrièrestap. Eerst een kop koffie dus.

Wij bellen je niet elke dag, maar we denken wel aan je en je wordt direct door ons gealarmeerd als we iets voor je vinden wat perfect aansluit bij jouw behoeften. We zijn gespecialiseerd in IT development-bemiddeling. Het gevolg? Spilberg heeft de verwachte veranderingen snel in beeld en geeft je meteen een belletje, zodat jij alles uit je IT dev career haalt.


Bedrijven

Spilberg werkt, in tegenstelling tot veel andere IT-bemiddelaars, volgens ons eigen lokaal model. Onze sidekicks richten zich op één markt binnen IT development, daarbij focussen zij zich uitsluitend op één regio en bemiddelen zij in of vaste krachten of freelancers. Door deze dubbele nichefocus heeft onze markt geen geheimen meer voor ons. Meer weten van minder: dat is waar we voor staan.

Spilberg vist in een kleine vijver en bouwt langetermijnrelaties met kandidaten op. Hierdoor beschikken wij over een uitgebreid en stabiel netwerk van IT dev heroes. Onze sidekicks houden de markt continu in de gaten en weten wat er speelt. Niet alleen kandidaten maar ook bedrijven weten ons te vinden door deze positie in de markt, iets wat het maken van een goede match vergemakkelijkt.

Lire la suite
Offres d'emploi similaires
Offres similaires basées sur les critères : Developer / Analyst Programmer Mobile devices JavaScript React / ReactJS