N° Référence: BBBH8448
Présentation société Voir les autres offres
   
 

Target Recruitment - Data Specialist

Réf.: BBBH8448

Een interne functie als data specialist in de regio van Waregem.

 

Ben je gepassioneerd door BI en data (kwaliteit)? Ben je ambitieus en kijk je uit naar een dynamische omgeving waarbij je mee kan springen op de sneltrein? Ben je op zoek naar een interne functie in de regio van Waregem/Kortrijk (West-Vlaanderen)? Lees dan zeker verder!

 

Als data specialist ben je verantwoordelijk voor het klaarzetten en de kwaliteitscontroles van de data. Je komt hierbij terecht in een uniek team (15 personen) waarbij 3 personen zich inzetten op data en BI.

 

 

Jouw verantwoordelijkheden zijn

 

Je zet de data structuur op, je haalt data uit de systemen, je zorgt dat alles mooi klaar staat en je doet de nodige kwaliteitscontroles. Je standaardiseert de gegevens, je past gegevens aan en je bent verantwoordelijk voor het master data management luik. Je zorgt ervoor dat op back-end niveau alles mooi klaar staat om op front-end niveau rapportering te kunnen doen.

 

Je doet proactief kwaliteitscontroles en je zorgt ervoor dat je de juiste data ter beschikking kan stellen. Hierbij doe je de nodige opvolging en evaluaties. Het front-end luik wordt uitgevoerd door je naaste collega waar je nauw mee gaat samenwerken. Je rapporteert hierbij rechtstreeks aan de manager van dit unieke team.

 

 

Jouw profiel

  • Je bent gepassioneerd door data en BI.
  • Je hebt kennis van data modellering en het gebruik van relationele database modellen.
  • Je bent ambitieus, ondernemend en vlot in de omgang.
  • Je spreekt vlot Engels en Nederlands.
  • Indien je kennis hebt van Power BI, DAX, SQL en SAP is dit een troef.

 

Aanbod

 

Dit bedrijf is marktleider binnen hun domein en internationaal actief. Vanuit hun HQ te regio West-Vlaanderen voorzien zij de productie over hun verschillende sites wereldwijd. Daarbij zetten zij zeer sterk in op innovatie. Zij bieden een zeer aantrekkelijk salaris met tal van extralegale voordelen waaronder een bedrijfswagen + tankkaart. Daarnaast kan je genieten van 36 verlofdagen!

 

 

Heb je interesse in de vacature van data specialist?

 

Stuur je CV via onderstaande knop.

Description société

Target Recruitment is een rekruteringskantoor uit België dat zich specialiseert in IT-profielen, zowel in permanente functies als freelance opdrachten. We gaan steeds tot het uiterste om de beste match te vinden tussen IT-professionals en werkgevers.

Lire la suite
Offres d'emploi similaires