N° Référence: BBBH8370
Présentation société Voir les autres offres
   
 

Target Recruitment - IT Recruitment Consultant Infrastructuur

Réf.: BBBH8370

Heb je sterke communicatieve skills en is een salesomgeving écht jouw ding?

 

Laten we ons even voorstellen. Wij zijn een werving en selectiekantoor gespecialiseerd in IT-profielen. Die ene kandidaat matchen aan de perfecte job, goede klantenrelaties opbouwen,... Daar doen we het voor!

 

Binnen Target zal jij je ontfermen over de infrastructuur markt. Dit betekent dat jij je zal buigen over profielen zoals bijvoorbeeld system engineers, network engineers en helpdeskmedewerkers.

 

 

Profiel

 

Je bent gemotiveerd en voelt je helemaal thuis in een salesomgeving. Met je sterke communicatieve skills kan je mensen overtuigen en ze meekrijgen in je verhaal. Wanneer jij je vastbijt in een project, ga je tot het uiterste om je doelen te bereiken.

 

Daarnaast is een eerste werkervaring mooi meegenomen, maar geen must. We vinden het belangrijker dat je gemotiveerd bent en goesting hebt om er volledig voor te gaan.

 

 

Aanbod

 

We bieden de nodige opleidingen aan zodat jij de kans krijgt om je verder te ontplooien. Je komt terecht in een jong en gedreven team. Die gedrevenheid zet zich tijdens de pauzes verder aan de kicker- en pingpongtafel. Daarnaast krijg je ook

  • een aantrekkelijk loon met een mooi commissiesysteem
  • een wagen met tankkaart
  • 32 verlofdagen (+ extra verlofdagen te verdienen)
  • hospitalisatieverzekering
  • maaltijdvergoeding
  • flexibele werkure

 

Zin om deel uit te maken van ons topteam?

 

Stuur dan een mailtje met je CV en een kort woordje uitleg via onderstaande knop.

Description société

Target Recruitment is een rekruteringskantoor uit België dat zich specialiseert in IT-profielen, zowel in permanente functies als freelance opdrachten. We gaan steeds tot het uiterste om de beste match te vinden tussen IT-professionals en werkgevers.

Lire la suite
Offres d'emploi similaires
Offres similaires basées sur les critères : Recruiter