N° Référence: BBBH8050
Présentation société Voir les autres offres
   
 

Target Recruitment - System Engineer

Réf.: BBBH8050

Filevrije omgeving, uitdagende functie, familiale werksfeer, groeiend Belgisch bedrijf. Gieten we deze ingrediënten samen? Dit kan niet anders dan een top gerecht opleveren! Deze interne functie als System engineer bevindt zich in de regio van Roeselare (West-Vlaanderen).

 

Je maakt deel uit van een Belgisch productiebedrijf met in totaal 2000 werknemers. Ze exporteren hun producten internationaal. Er heerst een collegiale werksfeer waar iedereen zijn steentje bijdraagt.

 

 

Functie

 

Als System Engineer kom je terecht in het IT team van 8 collega's waarbij je rapporteert aan de IT manager. Samen met je collega sta je in voor het up-to-date houden van de infrastructuur omgeving. Dit betekent een gevarieerde functie met zowel operationeel als projectmatig werk.

 

Je staat in voor de Windows servers en de systemen, back-ups, migraties, updates, ... . Verder speel je een actieve rol in de infrastructuurprojecten. Je bent projectleider al dan niet met ondersteuning van de IT manager en de externe leveranciers.

 

 

Profiel

  • Je beschikt over een bachelor diploma.
  • Je hebt minstens 3 jaar ervaring als system engineer.
  • Je hebt ervaring met: Windows server, Vmware, Active Directory, Exchange.
  • Je bent leergierig en flexibel ingesteld.
  • Je spreekt vloeiend Nederlands en je kan je behelpen in het Frans en Engels.

 

Aanbod

  • Je ontvangt een marktconform salaris aangevuld met maaltijdcheques, groeps en hospitalisatieverzekering, werktools, eco-cheques, bedrijfsrestaurant, ...
  • Je krijgt de kans om veelzijdige taken uit te voeren en ervaring op te bouwen binnen een open en positieve sfeer.
  • Je komt terecht in een stabiel bedrijf en dit gelegen in een filevrije omgeving in WestVlaanderen.

 

Heb jij deze ervaring en zoek je een functie in je regio?

 

Contacteer me dan snel via onderstaande knop.

Description société

Target Recruitment is een rekruteringskantoor uit België dat zich specialiseert in IT-profielen, zowel in permanente functies als freelance opdrachten. We gaan steeds tot het uiterste om de beste match te vinden tussen IT-professionals en werkgevers.

Lire la suite
Offres d'emploi similaires