N° Référence: req2030
Présentation société Voir les autres offres
   
 

Vlaamse overheid - ICT Projectleider

Réf.: req2030

Het Agentschap Uitbetaling Groeipakket, opgericht op 1 januari 2019, heeft als missie het stipt, correct en continu uitbetalen van toelagen in het kader van het gezinsbeleid, samen met de private uitbetalingsactoren.

 

Als jong agentschap zijn er nog veel uitdagingen op IT-gebied en momenteel zetten we volop in op automatisering. Wil jij hierin samen met de collega's van het team BIMT (Business Informatie Management & Technologie) een trekkersrol opnemen? Dan is deze vacature misschien iets voor jou.

 

Als ICT projectleider plan en leid je programma's, projecten of deelprojecten om bijvoorbeeld software te ontwikkelen, applicaties te bouwen, bestaande toepassingen aan te passen en technische upgrades uit te voeren. Je bent vertrouwd met Agile projectmanagementmethodieken waaronder Scrum. Je kunt deze zowel in kleinere als grotere projecten toepassen. Je bent op de hoogte van (recente) IT technologieën en systemen.

 

Je werkdruk kan hoog zijn, maar er worden ernstige inspanningen geleverd om het werk zo optimaal mogelijk te combineren met de privésituatie. Bij het VUTG is een gezonde balans tussen werk en privé belangrijk: een werkweek van 38 uur met een variabele werktijdregeling, 35 dagen verlof en je kan thuiswerken. Bovendien heb je ook vakantie tussen Kerstmis en Nieuwjaar, krijg je maaltijdcheques, een gratis hospitalisatieverzekering en is het openbaar vervoer gratis.

 

 

Wie zoeken we

  • Je hebt een masterdiploma in een IT-richting of je hebt een ander masterdiploma en minstens één jaar ervaring met projectleiding of in een relevante IT-functie. Of, je hebt een bachelordiploma en minstens drie jaar beroepservaring met projectleiding IT.
  • Je hebt kennis/ervaring met Agile projectmanagementmethodieken waaronder Scrum. Je kunt deze zowel in kleinere als grotere projecten toepassen.
  • Je bent op de hoogte van trends/technologieën op vlak van softwareontwikkeling in een Javaomgeving binnen een MicroServices architectuur.

 

Wat bieden we

  • Je wordt aangeworven in statutair dienstverband in de graad van informaticus met bijhorende salarisschaal A121.
  • We bieden je, naast een maatschappelijk relevante job en een aantrekkelijk salaris, ook maaltijdcheques. Je woon-werkverkeer met het openbaar vervoer en/of fiets en je hospitalisatieverzekering worden vergoed door je werkgever.
  • Je werkdruk kan hoog zijn, maar er worden ernstige inspanningen geleverd om het werk zo optimaal mogelijk te combineren met je privésituatie. Je krijgt 35 dagen vakantie per jaar en bovendien ben je vrij tussen Kerstdag en Nieuwjaar.
  • Tijdens de schoolvakanties kun je voor kinderen tussen 3 en 14 jaar gebruikmaken van opvang in de hoofdkantoren (Brussel, Antwerpen, Hasselt, Leuven, Gent en Brugge).

 

Meer weten over werken bij de Vlaamse overheid?

Description société

Bij de Vlaamse overheid vind je jobs in allerlei vakgebieden. Zorgen voor veilige wegen, de natuur of onderwijs voor iedereen, het zijn maar enkele van onze taken. Samen met je collega's geef je elke dag het beste van jezelf, in een job die een verschil maakt in de maatschappij.

De Vlaamse overheid is een moderne werkgever die gemotiveerde medewerkers zoekt. Wat dat voor jou kan betekenen?
- Een waaier aan vacatures. Je vindt boekende, uitdagende en uiteenlopende functies met een gevarieerde jobinhoud in verschillende vakgebieden.
- Een job met een maatschappelijke meerwaarde. De Vlaamse overheid heeft oog voor wat er leeft in de samenleving.
- Sociale en financiële voordelen. Bij de Vlaamse overheid geniet je van enkele financiële en sociale voordelen.
- Loopbaanmogelijkheden. De Vlaamse overheid hecht veel belang aan de loopbaanontwikkeling van alle medewerkers.
- Veel opleidingskansen. Je krijgt bij de Vlaamse overheid alle kansen om je ervaring en expertise in je vakgebied te verbeteren.
- De job van je leven en een leven naast je job. De Vlaamse overheid investeert in een gezond evenwicht tussen werk en privé

Lire la suite
Offres d'emploi similaires
Offres similaires basées sur les critères : Project Manager / Coordinator