Over ictjob.be

ictjob.be is een innovatieve jobsite gespecialiseerd in de Belgische ICT-markt.

Dankzij onze zelfgemaakte zoekmotor die specifiek voor de IT-sector werd ontwikkeld, laat ictjob.be bedrijven toe om de juiste kandidaten gemakkelijk te vinden. Anderzijds kunnen de kandidaten de gepaste job snel en eenvoudig treffen zonder tijd te verliezen aan vacatures te lezen die niet aan hun behoeften/vaardigheden/professionele doelstellingen voldoen.

ictjob.be heeft een zeer efficiënt communicatie platform opgesteld tussen werkgevers en kandidaten dat zich op de vaardigheden van de werkzoekenden en de vereisten voor de jobaanbieding focust. Ons systeem rust op een volledige reeks technologieën die de daadwerkelijke Belgische IT-arbeidsmarkt vertegenwoordigt.

Elk lid van het ictjob.be team is een expert in zijn domein. Dankzij onze opleidingen, ervaringen en onze dagelijkse passie voor de ICT-arbeidsmarkt kunnen wij werkgevers en werkzoekenden het juiste advies geven.
ictjob.be’s toegevoegde waarde voor Kandidaten:

ictjob.be doet al het mogelijke om een volledige dekking van de job opportuniteiten en de beschikbare opdrachten op de IT arbeidsmarkt aan te bieden.

De kandidaten kunnen aldus een brede lijst van ondernemingen bereiken: ongeacht hun omvang of hun economische sector (bank, telecom, energie, consultancy, publieke sector, enz)
ictjob.be’s toegevoegde waarde voor Recruiters:

Dankzij ictjob.be’s nationale positionering en strategische partnerschips genieten de jobaanbiedingen van de ondernemingen van een optimale zichtbaarheid.

Dankzij zijn innoverende oplossingen is ictjob.be in staat om een CV-database aan te bieden dat dagelijks geüpdatet wordt.

Contacteer ons

Wenst u meer informatie over onze diensten?
Contacteer ons rechtstreeks via het nummer +32 (0)2 725 73 00 of via onze contactformulier.