N° Référence: req2215
Présentation société Voir les autres offres
   
 

Vlaamse overheid - Werfreserve ICT Jobs (HR, Technologie, Data)

Réf.: req2215

Agentschap Overheidspersoneel

 

0 vacature(s)

 

Solliciteer tot en met: 1-2-2021

Contract: Contract onbepaalde duur

Tip: bekijk ook het selectiereglement

 

Heb je een uitgesproken interesse in technologie? Spreekt een mensgerichte context en het meewerken aan een vooruitstrevende Vlaamse overheid jou aan? Heb je ten slotte zin om je carrière verder uit te bouwen binnen de innovatieve wereld van HR? Dan is deze vacature misschien wel iets voor jou!

 

De afdeling HR Technologie en Data van het Agentschap Overheidspersoneel zoekt voortdurend nieuwe collega's die veel goesting hebben om aan de slag te gaan in de wondere wereld van cloudtoepassingen, softwarebeheer, datamanagement. Je draagt bij aan de volgende generatie van geïntegreerde HR-technologie en staat mee in voor de verdere digitalisering van HR-processen binnen de Vlaamse overheid. Zo heeft jouw werk impact op 30.000 medewerkers van de Vlaamse overheid! Je kunt er aan de slag gaan als applicatiebeheerder, toegangsbeheerder, databeheerder of expert dienstverlener en komt terecht in een leuk team waarbij je de kans krijgt om jezelf te blijven ontwikkelen.

 

Klaar om niet alleen jouw carrière, maar ook een moderne en digitale Vlaamse overheid mee uit te bouwen? Dan is deze job vast en zeker iets voor jou!

 

Spreekt dit tot jouw verbeelding? In het selectiereglement onderaan onze vacature website vind je nog meer info over de profielen die we zoeken en over hoe de selectieprocedure er concreet uit zal zien. Via de inhoudstabel kan je makkelijk in het document navigeren.

 

 

Wie zoeken we

 

Deze functie wordt opengesteld als een knelpuntfunctie waardoor er afgeweken wordt van de diplomavoorwaarde. Je kunt deelnemen aan de selectieprocedure als je op de uiterste inschrijvingsdatum voldoet aan onderstaande voorwaarde(n):

 • Optie 1: Je hebt een relevant bachelor diploma (in bv. IT, technologie, data of HR).
  • Ofwel
 • Optie 2: Je hebt een bachelor diploma of een ander diploma of getuigschrift dat toegang geeft tot niveau B binnen de Vlaamse overheid.
  • en
 • Je hebt een eerste functierelevante ervaring (in bv. beheer van technologie of data, domein HR).

Ofwel

 • Optie 3: Je beschikt over minimum 3 jaar functierelevante ervaring (in bv. beheer van technologie of data, domein HR).

 

Profiel

 • Je kan sterk oplossingsgericht werken
 • Je hebt een interesse voor de relevante domeinen die bij deze functies horen of bent in staat je snel in te werken
 • Affiniteit/ervaring met technologie en/of data vormt een pluspunt

 

Wat bieden we

 • Je komt terecht in een werfreserve voor de functie van databeheerder en andere gerelateerde ICT jobs in HR, technologie, data bij de Vlaamse overheid.
 • Je wordt tewerkgesteld in de graad van deskundige (rang B1) met de bijbehorende salarisschaal B111 (bij 0 jaar anciënniteit).
 • We bieden je, naast een maatschappelijk relevante job en een aantrekkelijk salaris, ook maaltijdcheques. Je eventueel woon-werkverkeer met het openbaar vervoer en/of fiets en je hospitalisatieverzekering worden vergoed door je werkgever.
 • Je werkdruk kan hoog zijn, maar er worden ernstige inspanningen geleverd om het werk zo optimaal mogelijk te combineren met je privésituatie. Je krijgt 35 dagen vakantie per jaar en bovendien ben je vrij tussen kerstdag en Nieuwjaar.
 • Tijdens de schoolvakanties kun je voor kinderen tussen 3 en 14 jaar gebruikmaken van opvang in de hoofdkantoren (Brussel, Antwerpen, Hasselt, Leuven, Gent en Brugge). 

Description société

Bij de Vlaamse overheid vind je jobs in allerlei vakgebieden. Zorgen voor veilige wegen, de natuur of onderwijs voor iedereen, het zijn maar enkele van onze taken. Samen met je collega's geef je elke dag het beste van jezelf, in een job die een verschil maakt in de maatschappij.

De Vlaamse overheid is een moderne werkgever die gemotiveerde medewerkers zoekt. Wat dat voor jou kan betekenen?
- Een waaier aan vacatures. Je vindt boekende, uitdagende en uiteenlopende functies met een gevarieerde jobinhoud in verschillende vakgebieden.
- Een job met een maatschappelijke meerwaarde. De Vlaamse overheid heeft oog voor wat er leeft in de samenleving.
- Sociale en financiële voordelen. Bij de Vlaamse overheid geniet je van enkele financiële en sociale voordelen.
- Loopbaanmogelijkheden. De Vlaamse overheid hecht veel belang aan de loopbaanontwikkeling van alle medewerkers.
- Veel opleidingskansen. Je krijgt bij de Vlaamse overheid alle kansen om je ervaring en expertise in je vakgebied te verbeteren.
- De job van je leven en een leven naast je job. De Vlaamse overheid investeert in een gezond evenwicht tussen werk en privé

Lire la suite
Offres d'emploi similaires
Offres similaires basées sur les critères : Business Analyst (Big) Data Expert